Pomalý, nedůrazný v bránění. Jirka za něho vyžral první dva góly. Jasně, nechal se blbě obejít ovšem Havel to úplně vypustil. Přitom Jirka byl do té doby aktivní dopředu asi s Vlkanovou nejvíc. Havel zpět do Bohemky tak To by bylo boží Nejhorší je, že tenhle kokot obtěžuje i v reprezentaci. Společně s Matějů sou tam jako pěst na oko. Nejhorší ale je, že u nás fakt není kde brát na tuhle pozici. Jemelka s Juráskem mi přijdou hratelnější na levýho beka. Jemelka líp brání, Jurásek líp útočí, Havel podle mě ani jedno. Havel je ale primárně pravý bek, ne? Vlevo sice taky dost často alternuje, ale nejlíp se cítí na pravé straně. Mně se nelíbí nikde.
Džeko 330 gól v kariéře, z toho 150 do sítě Plzně. Pěkně kluci Nicolo s DiMarcem forma jako hrom Teď to hlavně dohrát bez nějakých komplikací. FORZA INTER! Je to hrozná ostuda tohle letošní vystoupení v Lize mistrů... asi nejhorší, co tam kdy České týmy předvedly... Chce se mi z toho blejt... Ale jde to za trenérem, kterej je asi fakt vhodnej jen pro Cz ligu. Vrba ve své nejlepší éře by i s tímhle týmem hrál lépe a nebezpečněji pro soupeře Je to nejtezsi skupiny LM v historii.
Nespletl sis Mádla s Hoškem? Ne, nenapsal jsem, že si ho při tom bude fotit. ved nebude najhorsi ani v tejto sezone, Rangers su horsi Možná nebudou nejhorší ani letos. Rangers mají zatím 1:16 Nejhorší bylo Dinamo Záhřeb bez bodu a se skórem 3:22, nejhorší skóre pak mělo BATE 2:24, takže Plzeň to možná bude atakovat. Ne, těch týmů, co na tom bylo. podobně, je dost. Plzeň deset minut za stavu 4:0 všichni za míčem 30 metrů od vlastní brány A to jako mají presovat a nechat Inter dát ještě 3 góly?? Dobrý výkon.
Juvehnus by tato Plzen min. uremizovala jak nic tak ještě že nechytli žádný top klub bez formy, to by zas byl každý plzenak vystříkany z toho Mohl ho z toho dresu rovnou vysléct. Nepřekvapuje mě, že má Lukaku Inter tak rád a našel se tam. Jako hráč bych taky radši zahrál proti Bayernu, Interu a Barce. Protože je dost možné že se do LM už nepodívají a budou hrát právě tu EL nebo EKL. Dost o tom, mít v LM skupinu kde by hráli o třetí flek tak je dost šance, že by stejně letěli hned v první kolem z EL Tentokrát odvážně, bez nabídky, bez nabíhání, bez šancí… takhle jsem si to představoval, gratulace Lukaku dres ještě nemáte Pokud to bude doma s Barcelonou za 0 bodů, tak je Plzeň nejhorší tým v historii LM, ne? Napiš Mádlovi, ten nad tím bude honit do Vánoc.
Ale nechapu, kde se Hasbullova slava vzala. The players of Viktoria Plzen are very amazed & motivated by the messages they have received from FC Barcelona fans - asking them to win the match vs Inter Milan tonight. https://twitter. com/ManagingBarca/status/1585205795964473344 Vy jste to odpískali předem? s tím Bassyem na hrotu mne pride podle ty sestavy, ze opory setri na ligu, coz je asi pochopitelny Jebat LM. Je třeba plně se soustředit na ligu a vybojovat si přes ní účast v LM. Vždyť ten Chorý jim byl v LM celkem hovno platnej.
Plzeň uznává velká jména. A Plzeň vede ligu s potencialním náskokem 7 bodů, wow. pro Plzeň, že tuhle skupinu zvládli v rámci možností bez ostudy. Rekordu ze zápasu Arsenal - Slavia se ani nepřiblížili. Nepředbíhal bych. Asi závidí, že jsme s Arsenal sice dostali 7:0 ale v odvetě 0:0. Sparta hrála s Arsenalem víckrát v novodobé historii a vždycky prohrála. Ale tak sparta a evropské poháry Jednou se to stát může, že dostaneš výprask, koukám tenkrát byla sestava Slavie hodně poslepovaná, Hubáček s Pudilem v obraně, Ivana, Švec, Kalivoda, Šenkeřík v záloze, s tim by byl problém hrát i ligu, natož Ligu mistrů, zatimco Arsenalu se do základní sestavy ani nevešel Rosický.
Pernica správně tělem a Tijani měl mít druhýho hráče. Škoda, jinak by to byl náš nejlepší stoper zatím. To je jak Slunce, seno, erotika - sedláci v Itálii, jakože Italové v sedlákově. Už ti někdo dneska řekl, že jsi kokot?? Pokud ne, tak to byla chyba Plzeň a Juve, to je nelidský. Vubec, bys tam měl mít spíš ten Inter. Ale jinak dobrý. Nevíš co je dobrý a děláš machra Juve = dobrý, Plzeň = špatný...? Juve dobrý - Plzeň radši mám jen deti a manželku To je víc než celý fotbal. On to moc dobře ví, netřeba mu to dokola opakovat. One man show. Kde byl v úterý? Ví to všichni, navíc to je ztráta času, je to jakoby ses bavil s hovnem na vlastní botě Ten Mosquera zápas, co zápas potvrzuje jaký je to idiot Nn, v lize mu to rozhodčí pískaj, proč asi? Takový gol Toho Džeka museli v Plzni znásilnit, to není normální.
[[ŽIVÝ PŘENOS TV]*] Inter Viktoria Plzeň koukněte se živě 26 (((ŽIVÉ HD))) Viktoria Plzeň Bayern koukněte se | IGM(televize) Viktoria (((živý sport#))) Inter U-19 Plzeň U19 přenos 26 října
A ted 3 fauly na Martineze a ani jeden nepiskne. Plzen s beckem zatim lepsi Rozhodci ztratil pistalku? Někdo nějaký stream prosím vás? Mám nova sport 1, 2 dalších X sportovních ale nová sport 3 samozřejmě ne Popřípadě předem děkuji dobrý signál Teď Inter ten přímej kop pěkně zahrál Inter je dle mého jediný soupeř proti kterému mohla Plzeň něco uhrát ale čekal jsem to doma Jinak i když nemyslím že Plzeň něco uhraje pořád tomu věřím více než výhře Barcelony na Bayernem Plzeň během prvních dvaceti minut nedostala gól Staněk První střela, to je jízda Skoda tech prvnich ctyr zapasu ve skupine, na tenhle vykon se da konecne divat a fandit jim. Vždyť už měl Inter 5 velkých šancí...
[ŽIVÁ TV] Inter Viktoria Plzeň koukněte se živě 26 října 2022 [Žít-] Inter Plzeň koukněte se živě 26 října 2022 | MIS Hlavní fáze Ligy (((ŽIVÝ PŘENOS*))) Plzeň U19 Inter U-19 koukněte se 13
Viktoria Plzen U19 vs Barcelona U19 live score, H2H and Currently, Viktoria Plzen U19 rank 3rd, while Barcelona U19 hold 1st position. Looking to compare the best-rated player on both teams? Sofascore's rating
No.. to ne. A už vůbec ne aktuální Slavia To já bych se docela styděl... Myslím, že v této skupině bychom na tom byli podobně jako Plzeň. Bohužel. za objektivitu. V aktuální formě nezvládáte ani EKL. No myslím si to samé. Bohužel. Kilmy V aktuální formě není Slavie schopná vyhrát ani nejlehčí skupinu, co kdy český tým dostal ve skupinách pohárů. Natož něco uhrát ve skupině smrti LM. No přemýšlím, jaká by mohla být konkurence té nejslabší skupiny v evropských pohárech... A nic moc mě nenapadá... Asi je to opravdu tak... Ale zase je třeba objektivně říct, že Slavia ji má zaslouženě, jelikož byla losována z 1.
Rosa byl myslím po zranění. My jsme se ale taky posrali přesně jako Viktorka letos a navíc Arsenal měl na začátku top formu. Co si budem, už vůbec postup přes Ajax byl obrovský štěstí, respektive za to mohly čáry a kouzla Vaniaka. Sestava Slavie rozhodně nebyla tak silná jako je v dnešní době, spíš si to dobře sedlo. Rosa nebyl po zranění, jen když byl zraněnej Ale Inter a Barcelonu jsme porazili. S Bayernem máme remízu. No 5:0 od 7:0 už tak daleko není, Slavia navíc pak uhrála s Arsenálem (spíš jeho beckem) remízu a udělala bod, čemuž se Plzeň letos neblíží ani náhodou.
Slávie ukazuje debilitu českého fotbalu. Místo aby dali všechny síly do ligy vyhrát titul a hrát kvaldu LM tak se momentálně soustředí na skupinu východní ligy. To Plíseň na to jde chytřeji, na jaře už bude mít klid. A znova urve titul a znovu LM. no nevím.... aby Slavia neměla na jaře taky klid Mě jen udivuje jak Slavii každý cpe do LM když není schopná pro FC Koeficient dělat body ani tam kde by to mělo být jasný. Daleko lepší výkony zatím podává i Slovácko. Tak já se jim nedivím, konečně pochopili, že z toho koeficientu bude zase těžit hlavně Šádek, tak to začali bojkotovat jako Sparta. Stačí hrát jako včera Dortmund proti City. Zavřít střed hřiště a hned aktivně včas vystupovat proti soupeři a max.
Jasný že je tahle Plzeň bezkonkurenčně největší tragéd. Staněk ještě tak tři góly chytil. Zklamalo mě, že to Plzeň dneska ani nezkusila jako doma s Bayernem, spíš to vypadalo, že přijela dostat co nejmíň gólů. Všichni hráči pořád 30 metrů od brány. Plzeň bude ještě hrát s béčkem (a možná dokonce céčkem) Barcelony, takže podle mě ty body udělají tři. Stejně je vtipná ta představa, jak barka kids věřili, že plzeň něco uhraje Aspoň tu bude chvíli tichoučko Asi neviděli Hlučín. 5. 11. jen přijdete a už prohráváte Vám by pomohl je Dzeko Smékala už zkoušel Baník To asi jo, vždyť vy horite jak papir i se Slavii..
my jen s těmi nejlepšími týmy na světě Hlučín, to je něco jako Real Madrid No tak jsme zkusili dát "B" a nevyšlo to... Dokud jste měli na hřišti vyloženě béčko, tak jste drželi remízu, ale pak šli do hry Jemelka, Bucha, Chorý, Mosquera a Kalvach a Hlučín vyhrál. Pokud jsi někdy hrál fotbal, tak musiš vědět jaké to je, když soupeře podceníš... dostane se na koně... a hold tě může porazit i takový soupeř... Béčko asi ne. Všichni v základu hráči áčka a na lavičce hráči, co hrají stabilně základ. Havel je hráč pro domácí soutěž. V pohárech bych ho vůbec nestavěl.
Barça U-19 A 3-0 Viktoria Plzen | UEFA Youth League 22/23 FULL MATCH | Barça U-19 A 3-0 Viktoria Plzen | UEFA Youth League 22/23. Relive the full 90 minutes of Matchday 1 of the UEFA Youth League group